Ik wil mijn voorwerp ophalen.

Zodra de vinder heeft bevestigt dat u de rechtmatige eigenaar bent krijgt u een e-mail zoals onderstaand wordt weergegeven. Er wordt een button in de e-mail weergegeven met verdere instructies hoe u uw voorwerp terug kunt krijgen. Wanneer u op deze button klikt worden de mogelijkheden weergegeven.

Afhankelijk per organisatie kunt u uw voorwerp komen ophalen of laten bezorgen d.m.v. een koeriersdienst. Wanneer u op de knop "Ophalen" klikt, worden er adresgegevens en/of openingstijden weergegeven waar u uw voorwerp kunt komen ophalen.

Als de keuze voor ophalen hier niet wordt weergeven is het helaas niet mogelijk om het voorwerp bij de vinder op te halen.

Geen tijd om het op te halen? Kies dan voor de mogelijkheid om het te laten bezorgen!
Lees hier hoe u uw voorwerp kunt laten bezorgen.