Hoe krijg ik mijn verloren voorwerp terug?

Zodra de vinder heeft bevestigt dat u de rechtmatige eigenaar bent krijgt u een e-mail zoals onderstaand wordt weergegeven. Er wordt een button in de e-mail weergegeven met verdere instructies hoe u uw voorwerp terug kunt krijgen. Wanneer u op deze button klikt worden de mogelijkheden weergegeven.

Afhankelijk per organisatie kunt u uw voorwerp komen ophalen of laten bezorgen d.m.v. een koeriersdienst. Wanneer u op de knop "Ophalen" klikt, worden er adresgegevens en/of openingstijden weergegeven waar u uw voorwerp kunt komen ophalen.

Als de keuze voor ophalen hier niet wordt weergeven is het helaas niet mogelijk om het voorwerp bij de vinder op te halen.

Vind hier meer informatie over het bezorgen van uw verloren voorwerp.